Betalningssätt hos NMS AB

Klarna Checkout


Vi använder Klarna Checkout i vår internetbutik för alla köp upp till 25 000 kr. För större köp se nedan angående Fortnox finans.

För att kunna nyttja betalning via Klarna Checkout fyller ni i ert personnummer i kassan så görs en snabb kreditupplysning. När ni blivit godkänd som kund hos Klarna kan köpet med fakturabetalning, kortbetalning eller direkt bankbetalning genomföras.

Betalning med faktura via Klarna


Vi samarbetar med Klarna och erbjuder er därför som kund att betala mot faktura med 15 dagars förfallodatum. Fakturan skickas inom kort efter köpet via mail.

Du kan med fördel ladda ner Klarnas app i telefonen för att få en bra överblick över dina köp och betalningar.

Fullständiga villkor finns att läsa här! ”LÄNK”

Delbetalning via Klara


Vi samarbetar med Klarna och kan därför erbjuda er att lägga upp delbetalning. Minsta köpebelopp för att kunna nyttja delbetalning är ett ordervärde som uppgår till minst 1000 kr. Klarna gör alltid en kreditupplysning genom ditt personnummer, Klarna gör denna kontroll för att ni skall kunna godkännas som kund för delbetalning. Faktura skickas till dig separat från Klarna via mail. Med den skall föregående månads inköp betalas. Detta innebär att ni får minst 30 dagar på er att göra er första delbetalning till Klarna. Minsta delbelopp som kan betalas är 1/24 av totalbeloppet så länge det inte understiger 50 kr.

Ni kan sedan när som helst välja att betala av hela beloppet på fakturan.

Klarna tar ut ränta på 1,625% per månad och en aviavgift på 29 kr per månad.

Fullständiga villkor finns att läsa här! ”LÄNK Fullständiga köpvillkor Klarna konto (.pdf)”

Betalning med faktura via Fortnox finans (köpebelopp över 25 000kr)

Vi samarbetar med Fortnox finans och erbjuder er därför er att betala större köp mot faktura med 15 dagars förfallodatum. För att kunna nyttja betalning via Fortnox finans görs kreditupplysning. Köp på över 25 000kr hanteras manuellt av vår personal och när ni blivit godkänd som kund hos Fortnox Finans kan köpet med fakturabetalning genomföras.

Fakturan skickas separat till er adress från Fortnox finans

Fullständiga villkor finns att läsa här! ”LÄNK”

Kortbetalning med VISA & Mastercard:


Vi har samarbete med Klarna för att ni som kund skall kunna utföra säkra kortbetalningar med VISA & Mastercard i vår Internetbutik. Ni fyller i ert kortnummer, giltighetstiden samt er säkerhetskod som är tresiffrig och står på baksidan av kortet.

Allt informationsutbyte vid kortbetalningen utförs krypterat vilket gör att er information blir helt insynsskyddad samt omöjlig för utomstående att kunna läsa på något vis vid köpets överföring med banken. 3D-Secure teknologin som VISA och Mastercard har utvecklat syftar till att kunna identifiera kortinnehavaren vid köp online på nätet.

Identifieringsprocessen kan ses som likvärdig den som används vid kortuttag på bankomater och som då är uppbyggd på att kunden har en personlig kod/lösenord som dom använder i samband med uttaget/köpet. Med 3D-secure tekniken kan ni som kunder känna er säkra på att ert bankkort inte nyttjas av obehöriga.

Direkt bankbetalning:


Via Klarna Checkout har du möjlighet att betala direkt via ditt bankkonto och med hjälp av Moblit Bank ID. Enkelt och direkt utan att behöva hantera fakturor eller kort. Bekräftelse/kvitto kommer via mail.