Lombardini Marin

Lombardini Marin


Lombardini ingår i Kohler koncernen som är en av de största och äldsta privatägda amerikanska företagen. På den svenska marknaden har Lombardini ett starkt fästa med lång erfarenhet och en väl utvecklad organisation.

Lombardini tillverkar maskiner för väldigt många omåråden och har en årsproduktion på 1,2 miljoner motorer och med detta kan koncernen utan tvekan kalla sig för en ledande motortillverkare.

Koncernen har en egen marindivision som gör att mellanstegen som marinkonverteringsfirmor gör försvinner. Eftersom det blir färre mellanhänder och detta i kombination med stora kvantiteter i tillverkningsvolym gör att Lombardini kan använda sig av produkter och komponenter av en högre klass och ändå hålla konkurrenskraftiga priser på marknaden. Lombardinis marinmotorer är robusta, tystgående och installationsvänliga med många bra unika lösningar.

Sedan januari 2017 gäller nya strängare avgaskrav inom EU, alla motorer från Lombardini Marine Kohler Engines i effektsegmentet 11-50 hk är som producerats sedan 1:a januari 2017 är miljöanpassade enligt EU-RCD2.

Näsmans Marinservice AB är auktoriserad återförsäljare och backas upp till 100%. En stor trygghet för oss och våra kunder när det gäller tillgång till produkter men även kring service och garantiåtgärder. Logistikfrågorna är också avgörande eftersom leveranser ofta behöver ske snabbt och effektivt.