Om Näsmans Marinservice AB

Näsmans Marinservice AB grundades 1997 och bedriver marinservice gentemot både yrkessjöfart och privatpersoner. Inom företaget finns lång erfarenhet av försäljning, installationer och service på såväl fritidsbåtar som fartyg.

Företaget ägs av Daniel Näsman som är Sjöingenjör med MB klass I, behörighet och jobbar aktivt inom yrkessjöfarten med både service/underhåll och som leverantör av marina produkter.

Daniel har sedan barnsben haft ett brinnande intresse för allt som har med båtar och fartyg att göra och verksamheten har idag utvecklats till en seriös firma med bred bas och stort kontaktnät. En bred kunskap inom yrket är grunden för att kunna ge en god service till våra kunder.

Under 2016 började tanken på att gå vidare från det yrkesmässiga kontaktnätet och ta steget att börja sälja båtdelar på internet.

Visionen är att vi skall leverera kvalitetsprodukter till bra priser åt både privatpersoner och företag. Grundtanken är att kvalitén på komponenterna skall uppfylla de krav som finns, såväl inom yrkessjöfart, fritidsbåtsägaren som maskinentreprenören..

Vi kommer aldrig att sänka kraven på kvalitén för att öka vinsten gentemot kunderna, utan vi skall med stolthet kunna säga att vi säljer kvalitetsprodukter.

Daniel Näsman